Как да продадем стария си хладилник

Как да продадем стария си хладилник

Много от българските домакинства използват по-стари електроуреди. Може би на няколко десетилетия в един момент любимите ни хладилници започват да дават повреди. Колкото и здрав да са те и да са  били верни дълги години в един момент старите ни хладилници имат нужда от подмяна. Има различни начини, които ще ви помогнат да се оттървете от него. По този начин ще спечелите пари за да си купите нов.

Като за начало е добре да изчистите и пребършете стария хладилник. Може да го освежите с малко средства, но това ви гарантира по-висока цена. Колкото по добър външен вид има стария електроуред, толкова по-лесно ще намерите копувач. Много често при дългогодишна употреба хладилникът усвоява миризми от различни храни. Някои се задържат трайно и могат доста дълго да останат там. Има изпитан метод за премахването на лошата миризма от старите хладилници. Вземете парче плат и го натопете в разтвор от оцет и вода. Пребършете го и оставете хладилника разтворен за да се проветри. Скоро след това няма и да има и помен от лошата миризма във вашия стар домашен електроуред.

Друг изпитан трик с който можете да придадете добър външен вид на стария ви хладилник е като вземете необходимо количество декоратично фолио в подходящ цвят. Изрязвате подходящите размери на хладилника и облепяте всички видими части на хладилника. По този начин той ще изглежда като нов.

Ето, че сме се погрижили стария хладилник да изглежда добре. За да го продадете има различни начини да го промотирате. Един от тях и може би най-често използваният е като го предложим на някой познат или разпитаме дали някой не търси хладилник втора употреба. Друг много често използван метод е публикуването на обява в подходящ сайт. Така също има голяма вероятност някой да се поинтересува от стария ви хладилник. След успешното му продаване може да си купите вашият хладилник на мечтите.

Съветите са предоставени любезно от Bit-Pazar.eu