Апартаменти Мона – мечтан дом за всяко семейство

Знаете ли, че да живеете в затворен комплекс е страхотно! Причините  са много, но най-вече можете да се радвате на спокойствие, тишина, лесен достъп до автомобилът си, както и страшно много други позитвии.

Строителна компания BLD предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти един проект с характер. Комплекс MONA, състоящ се от 4 сгради, е място за живеене на вълнуващ живот. Сградите притежават модерния облик на съвременното строителство и са напълно съобразени с цялостната атмосфера на района.

Апартаменти Мона – можете да изберете своя мечтан дом, още днес!

Защо да закупите имот точно от BLD.bg ?

Bld – това е Строително-инвестиционна компания, която е фокусирана върху изграждането на изключително модерни, функционални и реализирани с високо качество жилищни проекти. Част сме от семейството на AG Capital – най-големият холдинг за недвижими имоти в България с 25 годишен опит.  За това, че компанията е сериозна говори и годината на нейното създаване, която е  2006 година.

Ако търсите надежден инвеститор, от който да закупите имот, или пък имате идея, земя, върху която желаете инвеститор да застрои, то това е надеждният за Вас партньор .

Високи стандарти, коректност, лоялност

 

С това се характеризира компанията. Процесът на създаване на стандарт за функционална, естетична и хармонична жилищна среда, стартира от разбирането и прилагането на стандарт по отношение на:
– коректното отношение на компанията на всички нива – клиенти, доставчици и институции;

– напълно прозрачни бизнес практики в съответствие със световните стандарти;

– следване на всички законови изисквания спрямо доставчици и клиенти;

– служителите на BLD не приемат пари в брой, а само по банков път.

Апартеминти Мона – имате възможност да избирате между няколко отделни сгради, с различно изложение и площ.

Модерният комплекс е изключително красив, уютен и с изключително удобно местоположение. Намира се в жилищен квартал “Манастирски ливади”,  в непосредствена близост до централна градска част на София, както и е изключително близо до природен парк “Витоша”,  и “Околовръстен път”.