Фотосесия по време на празника – радост или пречка?

Дъра-Бъра-Два-Чадъра

Фотосесия по време на празника – радост или пречка?
Основната ценност на фотографията се крие във факта, че тя е в състояние да улови моменти и да запази щастливи мигове във вечността. Затова сме толкова желаещи да заснемем радостни събития и празници в снимката. Но обикновено по време на снимането ние предпочитаме „приятели с камера“, което изобщо не гарантира качеството на снимките. Освен това някой „наградил“ поста фотограф на събитието трябва да пожертва собственото си забавление и да наблюдава празника през обектива през целия ден. Защо правим това?

Отговорът е прост: много хора имат стереотип, че поканеният фотограф ще развали непосредствената и уютна атмосфера на празника; ще обърка гостите и ще привлече ненужно внимание. Всъщност този стереотип не е оправдан. Професионалистът по фотография на събития винаги има уменията на психолог и знае как да стане част от събитието във всяка компания. Освен това професионален фотограф знае как да проведе фотосесия, така че да не е неудобно за другите: с ненатрапчиви коментари и весело настроение – той лесно и бързо ще направи снимки, с които ще се гордеете да покажете на приятелите си. Майсторите на занаята си в никакъв случай не развалят атмосферата на празника, а по-скоро го допълват с такова забавление като фо
Професионална фотография и подбор на фотографи.

И така, често остава дилемата, професионален фотограф, или заснемане от приятел с телефона, на детския рожжден ден, или на кръщенето? Отговорът е проснт, Dzhunev Photography с радост ще стане част от Вашето събитие и ще го заснеме, оставяйки вечен спомен от радостните Ви мигове!